≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbo policajca nasred tržnog centra jer je hteo da ga legitimiše: Beograđaninu sa poternice određen pritvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom da je proverom utvrđeno da je za ovim dvadesetdvogodišnjakom raspisana poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne on je uhapšen i sproveden u zatvorsku ustanovu

  • 20
Nož Hitna pomoć policija Foto-ilustracija: Shutterstock, Milena Đorđević, Nikola Tomić

Policajci u Beogradu, PS Zvezdara podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je, kako se sumnja, juče u jednom tržnom centru u Beogradu, nožem naneo ubodnu ranu u predelu šake policijskom službeniku koji je prethodno pokušao da ga legitimiše, nanevši mu tom prilikom lake telesne povrede.

S obzirom da je proverom utvrđeno da je za ovim dvadesetdvogodišnjakom raspisana poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne on je uhapšen i sproveden u zatvorsku ustanovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbbgd

    16. april 2023 | 21:40

    Taj kad potegne nož na policajca treba da dobije metak iz cuga. Kad bi policija bila oštrija teško bi kome to palo na pamet.

  • Zox

    16. april 2023 | 21:07

    Do sada je samo jednom bila vest da je razbojnik upucan, trebalo bi češće da se to dešava, bolje oni da stradaju nego neko nedužan.

  • VUK

    16. april 2023 | 21:13

    Nekad bilo postovanje za policiju. Moglo se ici gde si hteo i bez strahova da ce te neko napasti ili sta uraditi. Medjutim sad Nisi siguran ni napolju A ni u kuci. Strasno. A i drzava je zaposlila sve i svasta u tu policiju. Nista to ne ide na dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA