≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Balašević prijavila supruga za nasilje: Ćerka Đorđa Balaševića tvrdi da ju je držao zaključanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom

  • 21
Jovana Balašević Foto-kolaž: Nikola Bilić, Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumica Jovana Balašević, ćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, inače bivšeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.

Kako saznajemo, Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove. Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Kako saznajemo iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Video: Kako prijaviti nasilje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svi smo isti...

    17. april 2023 | 13:21

    Zašto nisu mere koje su preduzete u ovom slučaju iste za sve gradjane Srbije? Nego za zvučna imena odmah zabrana prilaska, a šta je ostalim ženama koje su žrtve teškog kako psihičkog tako i fizičkog nasilja koje pored svega što su preživele moraju da se mnogo bore da bi dobile iste mere? Svim nasilnicima, kao i ovom je mesto u nadležnim ustanovama! Dosta je osuda i nepoverenja kada neko prijavi nasilnika...

  • MaraNS

    17. april 2023 | 13:12

    Bravo! Nek je prijavila. Baš me briga čija je ćerka. Zakon da se menja. Podhitno. Sve više narcisa.

  • Samo kazem

    17. april 2023 | 12:30

    Dve strane dve price ali psihicko nasilje, koje se na ovim prostorima smatra- u afektu ili ti nisam mislio tako, je postala svakodnevnica. Navikavamo se pa i preispitujemo da li je to za prijavu ili ne. Evo i ja se pitam godinama. Nisu samo te reci navedene, vec jos i pride svasta pred detetom. Evo ne znam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA