≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U velikoj akciji MUP i BIA uhapšeno više od 70 osoba: Među njima članovi dve organizovane kriminalne grupe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju

  • 17
Policija, hapšenje, lisice Foto: Marko Jovanović

Više od 600 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Evropolom, kao i Tužilaštvom za organizovani kriminal u današnjoj opsežnoj regionalnoj akciji uhapsili su više od 70 osoba, među kojima i članove dve organizovane kriminalne grupe.

Policajci su izvršili pretres na 80 lokacija i zaplenili veću sumu novca, više desetina luksuznih automobila, veću količinu oružja i municije, više kilograma narkotika i zlata.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☝️

    18. april 2023 | 15:14

    Maska za narod svi ce oni ubrzo biti na slobodi svi jel svi oni imaju keš i kupiće slobodu kešom. Živi bili videli svi. Niko nikad nije odg i ležao ko ima pare,ja toga ne poznajem nisam citao a verovatno ni vi.

  • Ljubiša

    18. april 2023 | 16:41

    Sutra svi na slobodi. Policija hapsi džabe. Pravosudje nam je katastrofa i tu bi policija trebala prvo da hapsi a ne ove sitne kriminalce spram pravisudja.

  • Miki Rubiroza

    18. april 2023 | 16:27

    Od njih 70 pola ce biti pusteno odmah,pola od toga ce da plati da budu na slobodi a pola sa ce da zavrsi sa nanogicom i nekom smesnom kaznom,eventualno ce da nameste dva-tri klinca da leze po godinu dana i to je to....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA