≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turski državljanin uhapšen u Leskovcu: Izazvao saobraćajnu nesreću, poginuo njegov saputnik

Vreme čitanja: oko 1 min.

T. T. je, nakon oporavka u Kliničko - bolničkom centru u Nišu, uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Policajci u Leskovcu uhapsili su turskog državljanina T. T. (52) iz Izmira zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je 12. aprila, upravljajući putničkim vozilom "kia sorento", izazvao saobraćajnu nezgodu kada je sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub. Tom prilikom, šezdesetsedmogodišnji putnik iz vozila je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je pedesetjednogodišnji muškarac, koji je sedeo na mestu suvozača, zadobio teške telesne povrede.

T. T. je, nakon oporavka u Kliničko - bolničkom centru u Nišu, uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

On je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušan u prisustvu tumača i branioca i izneo je odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje mere zabrane napuštanja boravišta, odnosno teritorije Grada Niša i Republike Srbije, uz oduzimanje putne isprave i lične karte, s obzirom na to da je je osumnjičeni državljanin Turske.

Tužilaštvo je u međuvremenu već preduzelo dokaznu radnju veštačenja, odredilo saslušanje svedoka, nakon čega će biti preduzete i druge neophodne radnje, a sve u cilju efikasnog i ekonomičnog okončanja postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA