≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen pritvor pripadnicima organizovane grupe koji su uhapšeni u velikoj policijskoj akciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Z. R. je stavljeno na teret krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo u pokušaju u podstrekavanju

  • 2
akcija hapšenja Printskrin: MUP Srbije

Uhapšenima u velikoj akciji MUP i BIA, određen je pritvor do 30 dana.

Pritvor je određen za A. Č., B. D., D. R., Z. R. i D. O., zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da bi na slobodi mogli da utiču na svedoke i saučesnike i opasnosti da bi mogli da ponove krivično delo.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda u Beogradu, A. Č. se tereti za krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo u pokušaju u pomaganju. B. D i D.R se terete za krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo prinude i krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Z. R. je stavljeno na teret krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo u pokušaju u podstrekavanju

D. O. se stavlja na teret krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, dva krivična dela prinuda i dva krivična dela izazivanje opšte opasnosti, kao i krivično delo teško ubistvo u pokušaju u pomaganju.

(Telegraf.rs)

Video: Policijska akcija hapšenja zbog droge i organizovanog kriminala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA