Vreme čitanja: oko 1 min.

Kragujevačka policija uhapsila 2 muškarca zbog droge: Pronađeno više vrsta narkotika i pištolj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima

  • 0
Lisice hapšenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Kragujevačka policija je u dve odvojene akcije uhapsila D. V. (13) iz Kragujevca i B. B. (41) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je na području Kragujevca, pretresom porodične kuće osumnjičenog D. V. pronašla oko 250 grama marihuane, digitalnu vagicu, kao i tragove bele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin.

U drugoj akciji, policija je pretresom stana i drugih prostorija na području Aranđelovca kod osumnjičenog B. B. pronašla manju količinu marihuane i kokaina, kao i jedan startni pištolj sa tri metka, zbog čega će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA