≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vikala sam kako bih dozvala njegovog oca": Ispovest žene iz Tovariševa koju je silovao sin njenog bivšeg muža

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mara K. kaže da nije istina da je ćutala o činu koji se dogodio i da je svima pričala šta se dogodilo, ali da ne zna ko je pozvao policiju

  • 0
Policija, silovanje, silovana starica, zlostavljanje, maltretiranje Foto-kolaž: Milena Đorđević, Shutterstock

Đorđe J. (23) iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke, uhapšen je zbog sumnje da je napao i silovao Maru K. (69), inače bivšu partnerku njegovog oca.

Kako za Nova.rs govori zlostavljana žena, sve se dogodilo u subotu ujutru, oko sedam časova, kada je ispred kuće ugledala osumnjičenog Đorđa koji ju je zamolio da mu pozajmi upaljač.

Na stotinak metara od seoskog puta nalazi se plac na kome ima nekoliko starih trošnih kuća. U jednoj od njihh živi napastvovana Mara K., dok u drugoj otac uhapšenog mladića.

- Tog jutra sam ustala i krenula do poljskog toaleta jer nemam u kući. Kada sam izašla, videla sam Đorđa kako ide ka mojoj kući i pita me da li mogu da mu pozajmim upaljač. Ništa tu nije bilo čudno jer sam mu i ranije davala i cigarete i upaljač - priseća se Mara.

Kako dodaje, vratila se u kuću, a za njom je ušao i sin njenog nekadašnjeg partnera.

- Skočio je na mene i onda me je zlostavljao. Vikala sam kako bih dozvala njegovog oca, ali ništa ga nije zaustavilo. Udario me je nekoliko puta. Kada je završio šta je naumio, izletela sam iz kuće i otrčala kod njegovog oca i počela da ga dozivam, on je izašao i ja sam mu rekla šta se dogodilo, ali nije mi poverovao. Đorđe je negirao i pričao da sam pijana i da lažem - prepričava nemile scene Mara sa podlivima ispod očiju.

Mara K. kaže da nije istina da je ćutala o činu koji se dogodio i da je svima pričala šta se dogodilo, ali da ne zna ko je pozvao policiju.

- Nisam se ja nikome konkretno poverila, ja sam svima pričala šta mi je uradio. Njegov otac i ja smo ranije bili u braku, ali sada smo u korektnim odnosima. Tek kada je Đorđe priznao izvršenje dela u sudu, njegov otac mi je poverovao, iako sam išla i kod lekara i potvrđeno je lekarski da je došlo do silovanja - zaključuje naša sagovornica.


Otac uhapšenog mladića ne krije da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

- On ne živi ovde, dođe ponekad, ali meni je ovo neverovatno. Ima ženu, decu, ne znam zašto je to uradio. Ja sam tog jutra u njegovim očima video da sa njim nije sve kako treba, on je ili bio pijan ili koristio narkotike, a možda i oba. Ne znam šta ću sada - kaže šokirani čovek.

Podsetimo, u ovom selu nadomak Bačke Palanke, samo dve nedelje ranije dogodilo se još jedno silovanje kada je lokalni frizer Dejan N. (35) zlostavljao 19-godišnju devojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA