Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su supružnici iz Žitišta: Lidija u modricama bežala, Jonel je upucao u kući njene majke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lidija S. zadobila je teške telesne povrede

  • 0
Lidija S, Jonel V, Zrenjanin, Torak Foto: Facebook/Lidija S.

Jonel V. (26) iz sela Veliki Torak kod Žitišta uhapšen je jer iz puške pucao u suprugu. Kako kažu komšije, žena je pobegla zbog nasilja, ali je Jonel otišao u kuću njene majke i pokušao da je ubije.

- Pobegla je od njega jer ju je stalno tukao. Došao je kod njene majke u kuću i upucao je - kaže za Blic komšija Jonela V.

Prema rečima poznanika, Jonel je bio "alkoholičar i probisvet".

- Sinoć sam čula policiju i Hitnu pomoć. Mirno je ovo selo, odmah sam se zabrinula šta se dogodilo. Čula sam od komšija da je Jonel upucao Lidiju. On je jedan alkoholičar i probisvet. Jedan običan lopov koji je ulazio u kuće u selu i krao sve što nađe. Tražio je zlato da to proda i da od toga živi. Neradnik - priča komšinica.

Kako dalje objašnjava, Jonel je ranije tukao Lidiju zbog čega je ona odlučila da ga napusti i da ode sa decom da živi kod njene majke u kući.

- Tukao je kako je stigao. Još kad se napije. Celo telo joj je bilo u modricama kada je od njega pobegla - objašnjava komšinica.

Ona navodi da je Jonelov otac kamiondžija i da ima dve sestre koje su dobre i koje imaju svoju porodicu, dok je Jonel "sramota te porodice".

- Juče sam od komšinica čula da je Lidija bila trudna kada ju je upucao. Imaju troje dece, najmanje ima samo šest meseci - reči su komšinice Jonela.

Podsetimo, sinoć oko 18.20 sati u selu Torak kod Žitišta Jonel V. je svoju bivšu vanbračnu partnerku Lidiju S. upucao u grudi puškom nakon čega je pobegao. Lidija S. je sa teškim povredama prevezena u zrenjaninski Urgentni centar gde je odmah operisana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA