Vreme čitanja: oko 2 min.

Nasilnik koji je zarobio i mučio devojku u Beogradu uhapšen posle 40 dana bekstva: Sva krvava ušla u policiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nesrećna devojka (ime poznato redakciji) došla je u policiju sva krvava i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima

  • 5
Požarevac otmica Foto: Shutterstock

Lj. M. (33) koji je danima držao devojku (28) kao roba u svom stanu i za to vreme joj naneo teške telesne povrede, zlostavljao i psihički mučio, nakon iživljavanja, kako Telegraf saznaje, pobegao je.

Takođe joj je oteo auto marke "audi" A4.

"Za njim je bila raspisana potraga. Uhapšen je pre nekoliko dana u Dobanovcima u kolima marke "mercedes". Uhvaćen nakon 40 dana potrage", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja koju vodi tužilaštvo. 

Podsetimo, policija u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je nasilnika Lj. M. (33) koga je devojka (28) prijavila za otmicu, zlostavljanje i mučenje, ekskluzivno je saznao "Telegraf.rs".

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Nesrećna devojka (ime poznato redakciji) došla je u policiju sva krvava i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

- Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću gde ju je nakon svađe nazivao pogrdnim imenima, a kada je želela da mu pobegne on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom trenutku uspela je da pobegne nasilniku i ode kod lekara. Tamo su joj konstatovali teške telesne povrede, a od udaraca u glavu pukla joj je bubna opna - kaže naš izvor blizak celom slučaju.

Na teret mu se stavljaju 3 dela

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 21.04.2023.godine osumnjičenom M.Lj. zbog izvršenja krivičnog dela Protivpravno lišenje slobode, krivičnog dela Teška telesna povreda i krivičnog dela Iznuda. S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom negirao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da ce osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, sto je rešenjem suda i određeno. U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja

(Telegraf.rs)

Video: Biserku je majka bacila u reku, a u hraniteljskoj porodici su joj satarom odsekli nos

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    26. april 2023 | 08:25

    Kakav junak, znao da muči, a onda pobegao? Pa zasto si bežao prijatelju? Gde su muda, nestala?

  • Lord

    26. april 2023 | 08:31

    Gde samo nalaze tu bagru,nije taj odjednom postao takav...

  • M

    26. april 2023 | 08:03

    Nema problema, sve ce to sudije i advokati ispeglati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA