Vreme čitanja: oko 1 min.

Začuli smo škripu kočnica, a zatim i jak udarac: Vozač udario ženu na ulici u Čačku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu

  • 1
Čačak nesreća Foto: RINA

Jedna osoba teško je povređena u udesu koji se dogodio tokom popodneva u ulici Devet Jugovića u Čačku, kada je prelazeći ulicu, ženu starije životne dobi sustigao vozač "audija" i naneo je teške telesne povrede.

"Začuli smo škripanje kočnica, a zatim i jak udarac. Kada smo se okrenuli videli smo ženu kako nepomično leži na kolovozu, dok je na automobilu ulubljen ceo prednji kraj od siline udarca", kažu očevici za agenciju RINA.

Odmah po prijavi na lice mesta izasle su ekipe Hitne pomoći koje su povređenu ženu prevezli u OB Čačak.

Čačak nesreća Foto: RINA

"Na urgentno prijemno odeljenje primljena je ženska osoba starosti 54 godine, povređena u saobraćajnom udesu. Pacijentkinja je primljena u teškom opštem stanju, sa, povredama glave, grudnog koša i ekstremiteta. U toku je dijagnistika i opservacija", saopštili su iz bolnice.

Pripadnici saobraćajne policije nakon uviđajaa utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode u širem centru Čačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. april 2023 | 10:16

    Momak je poznat već organima reda zbog brze vožnje i škripe guma u večernjim satima. Dok god su ovakvi huligani na slobodi gledaćemo ove užasne scene. Oduzimanje dozvole za ovakve i problem rešen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA