≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određeno zadržavanje vozaču "audija": Pijan i drogiran udario ženu, pa pobegao sa mesta nesreće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,42 promila alkohola u organizmu, a droga testom i da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu

  • 0
Dramatičan snimak iz Prijepolja: Vozač audija pokosio ženu nasred ulice, Prijepolje Foto: RINA/Društvene mrže

E. I. (21), koji se sumnjiči da je jutros automobilom udario ženu u Prijepolju, a potom pobegao sa lica mesta, određeno je zadržavanje do 48 sati.

On se tereti da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

"Sumnja se da je E. I., jutros oko 7 časova, na raskrsnici ulica Vladimira Perića Valtera i Sandžačkih brigada, automobilom marke "audi" naleteo na šezdesetčetvorogodišnju ženu koja je zadobila teške telesne povrede, a potom pobegao s lica mesta", navodi se u saopštenju MUP.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,42 promila alkohola u organizmu, a droga testom i da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu.

(Telegraf.rs)

Video: Policajci kolima pokosili ženu na pešačkom prelazu pa pobegli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA