≫ 

Ležao sam pored mrtve drugarice, tako sam se spasao: Dečak krvav otrčao kod majke i vikao "Sve ih je pobio"

 ≫ 

Sigurne smrti spasao se kada je u trenutku pucnjave legao pored mrtve drugarice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Andra

    04. maj 2023 | 22:41

    Iskreno saucese porodicama nastradale dece i radnika skole. Nenadoknadiv gubitak koji je nemoguce oprostiti. I ne treba oprostiti. Oca na medicinsko vestacenje i to odmah , kao i izdavaoca dozvole za pistolj- ima li tu kontrole?. Sta ce lekaru- humanisti ovoliko oruzje u kuci? Ako je clan streljane, neka tamo i uzme svoj revolver. Imaju li streljane svoja oruzja, registrovana i pod kljucem? Ko je clan streljana i zasto? Vezba za lov-mora biti u udruzenju lovaca registrovan clan i da vezba sa lovackom puskom a ne sa pistoljem; Vezba za sportska takmicenja? Mora biti clan streljackog kluba; Vezba u slucaju rata? Mora biti zaveden u odbrambenim snagama i teritorijalnoj odbrani ( ako je ima).. Sve ostalo je kriminal. Odakle toliko oruzja po privatnim kucama? Ko izdaje te dozvole i zasto ih izdaje? Ko je pretio doktoru, njegovoj porodici i kada , pa se tako naoruzao. Doktor "tata"je prvi na spisku za zatvor i ozbiljnu medicinsku istragu. Ko nas leci? Za platu humanista a u slobodno vreme pucac u pokretne mete? Pa tek onda ispitujte dete. Mozda je hteo da pokaze tati kako je savladao "gradivo"; Da li skola ima skolskog psihologa koji obraca paznju na decu razvedenih roditelja, siromasnu decu,obavlja razgovore, posecuje dete i roditelja sa kojim zivi? Verovatno - nema! Ima li skola pedagoga koji na prijavljeno zlostavljanje deteta bilo kod kuce ili u skoli, reaguje prijavom direktoru, socijalnom radniku i policiji?Odmah organizuje generalni razgovor sa svim ucenicima o tom problemu?

  • Sandra

    03. maj 2023 | 16:20

    Alo bre kakvi inicijali, puno ime ubice a rakodje i njegovih roditelja, 8 porodica je on zavio u crno i unistio im buducnust !!! Dokle se vise ubice kriju ?

  • Liliana

    03. maj 2023 | 15:46

    Šta KK ime i prezime zločinca .Ime i prezime roditelja.Kazne i zatvor za svo troje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA