≫ 

Napravio spisak dece koje će ubiti i skicu škole sa "prioritetnim metama": Mesec dana planirao zločin

 ≫ 

Skica izlgeda kao iz video igre ili iz horor filma

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gorčilo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Realnost

    03. maj 2023 | 18:09

    Desilo se što se desilo, pričati će se nekoliko dana i ostati će tuga te nesrećne dece i njihovih roditelja. Koga sada osuđivati, narod, državu, nesrećna vremena u kojim živimo, ili svako sebe za svako okretanje glave, ne mešanje, prihvatanje neprihvatljivog i liniju manjeg otpora da se ne zamerimo, da nemamo problema, a onda se sve to nagomila jer smo ignorisali pa dođe do ovog. Dao Bog samo da iz ovog svi nešto naučimo i ne dozvolimo više da nas vode idiotizam i zadruge, farme, stranke, već da vratimo vrednost čoveku kao čoveku kojeg je stvorio Bog da bude to šta jeste, a ne ovo što je sistem od nas napravio da bi se dodvorili onima koji imaju pare, Evropi, zapadu, vakcina, ravnoj i okrugloj zemlji i svim glupostima koje nam oduzimaju život i porodicu!!! Izborimo se čovečnošću za život i živote naše dece, a ovo šta se desilo nek ostane na ovoj nesreći i tuzi tih porodica kad je već moralo biti i da se ne ponovi, ali nema više tolerancije prema nasilju, mitu, poklonjeni ocenama, privilegovani roditeljima i đacima, svim podelama koje smo uveli na bitne i nebitne, bogate i siromašne , dobre i loše po nekom ličnom a ne ljudskom sudu, svim idiotizmima kojim samo okruženi i koje i sami činimo i tako do sutra da nabrajam. Možemo li to ili da samo okrenemo glavu!??? Hajde da se zapitao danas pa ćemo sutra razmišljati trezvenije glave! Teško samo tim porodicama koje neće nikada dobiti odgovor zašto, kao ni ja ni iko kome su nekog oduzeli jer je...jebi ga!!!

  • Axxa

    03. maj 2023 | 18:03

    Posledice smo danas videli, sada neka se bave uzrokom posledice. Mali Aleksa iz Nisa se ubio,sta su uradili sa nasilnicima? Nista! Aleksin zakon nije usvojen u vladi,sramota!

  • Psiholog

    03. maj 2023 | 17:57

    Molim za rec,ako je ikako moguće pronaći istu. Ne bih ulazio u detalje ličnosti ovog deteta,ne bih krivio ni njega ni roditelje i ako smatram roditelje najvecim krivcima. Nemojte me pogrešno shvatiti ni osuđivati sto dajem sebi za pravo da ovako nesto izjavim,ali verujte mi da svaki roditelj koji posvećuje pažnju,vreme,razgovore na dnevnom nivou,koji ima otvoren odnos,odnos pun ljubavi,brige,ovako nesto ne bi moglo da se desi. Prosto moras pi svom rodjenom detetu da primetis neku promenu u ponašanju. Sa druge strane opet bih stao u neku ruku u zaštitu tih roditelja imajući u vidu da je po mnogim izjavama dečak 6 god bio meta vrsnjackog nasilja iz razloga sto i ako je bilo promena u ponašanju deteta,to se od strane roditelja moglo okarekterisati kao posledica onoga sto je dete godinama trpelo. Jako je teško sada tu kriviti i dete i roditelje i ako po mnogima to deluje lako. Ono po čemu bih ja jedino stavio prst na tog oca jeste činjenica da je dete od 13 god vodio redovno u streljanu. Dete koje tako nesto planira,a planirao je je sasvim sigurno mnogo često i češće nego obično zahtevalo da ide u streljanu,zahtevalo od oca da ga vodi,da vežba. To je bio jedan veliki signal na koji otac nije postavio pitanje,zasto?! Ono što sa sigurnošću mogu da kažem i bez i malo ustrucavanja da okrivim jeste,država jeste sistem. Gospodo,preuzeli ste zapadni sistem u kojem deca imaju sva prava roditelj nema,u kojem đaci imaju sva prava a nastavnici i profesori sluze za ismejavanje,sa udaranje,za omalovazavanje,sistem u kojem nastavnik profesor ne smeju glas da podignu,roditelj ne sme rodjeno dete da udaru,sistem u kojem decu vaspita TV,rijaliti,igrice a ne roditelj i škola. Ovo je gospodo iz vlast taj vas zapadni sistem,a ovaj današnji masakr je rezultat toga. Vi ste sproveli zapadni sistem evo vam sada zapadni scenario. Divljaju po skoli,udaraju nastavnike,sutiraju,izmicu stolicu i tatina i mašini sinovi jedna Češka i hajde nazad u skolu,da nastaviš gde si stao,a ako profesor ili nastavnik takvu da izvinete na izrazu olos izbace sa časa,treba da strepi da ki ce ga sacekati i unakaziti,ako mu vrati šamar ili udari,dobiće otkaz,ako udariš rodjeno dete i prijavite ti si kriminalac. I tako su svi kriminalci i roditelji i prosvetni radnici a deca....Evo ti drzavo ogledalo tvog sistema! Hvala ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA