≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon masakra učenik je bio potpuno miran, ruke mu se nisu tresle: Žrtvama presudio jednim hicem, precizno

Vreme čitanja: oko 1 min.

gotovo sve žrtve su bile pogođene jednim hicem, što pokazuje da je bio neverovatno precizan

  • 5
Učenik KK, OŠ Vladislav Ribnikar, pucnjava Foto-kolaž: Telegraf.rs, Tanjug/STR

Učenik koji je danas pucao na svoj razred bio je potpuno hladnokrvan, kao da se ni trunku ne kaje. Kako saznajemo iz istrage, njemu se ruke nisu tresle, bio je sasvim smiren, bez ikakvog izraza lica.

Takođe, gotovo sve žrtve su bile pogođene jednim hicem, što pokazuje da je bio neverovatno precizan.

Ovaj stravični masakr koji se danas desio promeniće Srbiju.

Već sada na vanrednoj konferenciji za novinare, predsednik države je izneo svoje predloge mera koje bi trebalo da spreče dalje nasilje.

On je rekao da se učenik na saslušanju ponašao kao da je igrao igricu, odnosno postao je heroj, "od dečaka progonjenog jer je bio bolji od ostalih, sad je zadovoljan jer je za neke postao heroj".

Učenik K. K. išao je u jednu od najboljih škola u Srbiji, bio je izvaredan đak, a priznao je da je zločin planirao čitavih mesec dana. Đaci su ga, kako se priča, znali zadirkivati jer je mucao i nije se lako uvek uklapao. Imao je široki spektar interesovanja i želeo je da postane astrofizičar kad poraste.

Kako razgovarati sa decom koja su prisustvovala masakru u školi: Ovo su saveti psihologa 

(Telegraf.rs)

Video: Dečak ispričao šta je hteo da uradi sa Molotovljevim koktelima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Vatric

    3. maj 2023 | 19:23

    Država krvari spolja i iznutra. Da deca znaju napamet Šantićevu Otačbinu sve bi bilo drugacije. Japanci imaju bušidov kodeks a našu decu podižu igrice ubijanja, zapadni filmovi i vesti o ubijanju u US školama. Ja predlažem da SAA, sve tri crkve, predstavnici kulture i socijalne službe sastave kodeks ponašanja svojstven nasem području i tradiciji po kome će se deca vaspitavati, da spašavamo sta se spasti može. Pitanje je koliko jos 'spavača' ima? Pokoj dusama palih andjela, greh je na svima nama.

  • Bogdan

    3. maj 2023 | 19:33

    Naravno da je uracunljivi psihopata miran. Savrseno je znao sta radi i da nece biti kaznjen. Ne opravdavajte zlocin zadirkivanjem jer kada je toliko pametan da sve iisplqnira i realizuje onda je mogao i da resi problem na normalan nacin.

  • kralj

    3. maj 2023 | 19:22

    Pa imamo one malo starije decake sto su sei tela mljeli ih u masini za meso mozda i jeli, hajde bas da vidim kako cemo njih sa kaznimo , moramo nalraviti primer pokazati da ludacimaNije meato vani, bas cekam prwsudu onim malo starijim decacima….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA