≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve slike sa mesta zločina u Mladenovcu: Došli specijalci, čuje se kuknjava, napadač opkoljen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove slike užasa koje potresaju Srbiju

  • 1

Novi stravičan zločin pogodio je Srbiju, ovoga puta u Mladenovcu, u selu Dubona, gde je došlo do pucnjave u kojoj je ubijeno najmanje osam ljudi, među kojima su policajac (20), njegova sestra i još jedan mladić (21).

Napadač je otvorio vatru iz automatske puške i tom prilikom je prema poslednjim informacijama upucao 18 osoba! Bežao je kroz dva sela i tom prilikom pucao.

Telegraf je na licu mesta, a prema rečima naših izveštača tu je više od 20 vozila Žandarmerije, među njima i pripadnici specijalnih jedinica.

Naplatne rampe na ulazu u Mladenovac su bile pod potunom blokadom, jer je policija tragala za napadačem, pa su tom prilikom bili blokirani i izlazi sa autoputa, pošto je prva informacija bila da je napadač pobegao u Mercedesu, a on je kasnije nastavio da puca u selu Šepšin.

Na licu mesta se mogla čuti i kuknjava porodice i prijatelja nastradalih.

Kako nezvanično saznajemo napadač je Uroš B. (21), a i dalje traje obračun njega i policije koja pokušava da ga neutrališe.

Roditelji i stariji nisu prestali sa kuknjavom koja se prolama kroz Dubonu. Veoma uznemirujući prizori stižu iz ovog sela.


(Telegraf.rs)

Video: Blokada na autoputu: Policija zabranjuje vozilima da prođu ka Mladenovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    5. maj 2023 | 01:09

    Američki sistem...i on je shvatio da će tako postati poznat preko noći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA