≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Najžalije mi je što je ubio decu": Meštani sela kod Mladenovca u suzama nakon krvavog pira

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno, on je kasnije menjao automobil

  • 0

"Najtragičnije mi je što je ubio decu", ovim rečima za Telegraf.rs obratila se meštanka sela Nada Glišić u kojem je noćas počinjen masakr.

- Najtragičnije mi je što je ubio tu decu. Nisam ga poznavala, znam da mu je otac vojno lice, oni su iz susednog sela. Kada je svraćao bio je fin, ali ne znam mnogo. Od jednog dečka što je ranjen, to je drugar moje unuke iz škole i neka devojka isto, znaju ih moji jer su išli u školu. Gledala sam televiziju, a onda je sin uleteo i rekao da je svuda policija da dođem. Školosko dvorište nije u ovom selu, ovo je Šepšin. Ja njih znam samo kao mušterije i da hje otac vojno lice, a imaju kuću i hladnjaču tu u selu - rekla nam je meštanka sela i radnica u lokalnoj prodavnici Nada Glišić.

Podsetimo, u terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima 14 ranjenih, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim informacijama, U. B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Navodno, on je kasnije menjao automobil.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, napadač je sin vojnog lica.

(Telegrtaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA