≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kod ovog spomenika je pronađen ukradeni automobil iz Šepšina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uleteo je kod supruge i mene u sobu. Mislio je da je nekom pozlilo. Kad je video da smo oboje tu, rekao je da nam je neko ukrao auto

  • 0
Mali Požarevac, Spomenik kod kog je pronađen ukradeni automobil iz Šepšina FOTO: Telegraf

Uroš B. (20) uhapšen je juče ujutru posle osmočasovne potere nakon stravičnog masakra koji je počinio u selima oko Smedereva i Mladenovca. Dok je bežao policiji, on je ukrao jedan automobil "reno" u selu Šepšin čiji je vlasnik pričao za Telegraf.rs. Uz put je kasnije pored spomenika pronađen ukradeni automobil.

"Sve se desilo oko 23.15 sati. Gledao je nešto na internetu. Kako je sin blizu garaže, čuo je da kola verglaju jer im treba malo više vremena da se pokrenu. On nije dugo čekao. Sin je smanjio zvuk na telefonu i čuo kad je automobilom pregazio šine metalnih vrata garaže", priča R. M.

Dok je njegov sin ustao iz kreveta i izašao, automobila već nije bilo. Ni uz, ni niz ulicu nije video svetla, te nije isključeno da je ubica vozio bez njih.

"Uleteo je kod supruge i mene u sobu. Mislio je da je nekom pozlilo. Kad je video da smo oboje tu, rekao je da nam je neko ukrao auto. Mislio je prvo da su se klinci iz sela začuli, pa uzeli auto da se provozaju, da neće daleko", ispričao je za Telegraf otac mladića koji je koristio automobil.

Više o krađi automobila čitajte u našoj odvojenoj vesti

Zločinac je ostavio automobil pored puta, kod ovog spomenika:

Spomenik kod kog je pronađen ukradeni automobil iz Šepšina FOTO: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Masovnog ubicu Uroša B. doveli u stanicu: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA