≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan ubica iz Mladenovca: Ovo je izjavio u vezi sa zločinom, čeka se odluka o pritvoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se odluka o pritvoru

  • 13
Uros Blasic, privodjenj, Smederevo Foto: Nikola Anđić

Završeno je saslušanje  Uroša B. u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, kojem se na teret stavlja teško ubistvo, a kako saznajemo on je izjavio da je pucao u ljude da bi zaplašio stanovništvo.

Očekuje se odluka o pritvoru...

U terorističkom napadu koji se dogodio u četvrtak uveče u Mladenovcu, u selima Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21), a ima 14 ranjenih.

Prema našim informacijama, Uroš B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Sin je vojnog lica.

(Telegraf.rs)

Video: Masovnog ubicu Uroša B. doveli u stanicu: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franco Nero

    6. maj 2023 | 17:31

    Sin je potpukovnika kontraobavestajne sluzbe,bio je problematican,sklon ekscesima,a nikad osudjivan. Kad pametan sabere 2 i 2 uvek ispadne 4. Nadam se da sam bio jasam

  • Boža zemunac

    6. maj 2023 | 17:37

    Da ne vidi, ni sunca ni meseca.

  • Kosta

    6. maj 2023 | 17:49

    Sinovi policajaca i oficira su najvise zla napravili,meni,nasem drustvu u cjelini,rak rana su aa za njih maximalna kazna a za ovaj slucaj taj nebi smjeo dalje da zivi,bahato egisticno zlobna nakaza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA