≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretio masakrom u Rumi, pa pitao policiju što ga hapse: "Nemojte mene, imam astmu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nemojte mene, što mene, imam astmu - rekao je policiji

  • 0
Hapšenje Ruma Foto: MUP

Zbog zastrašujućih pretnji da će učiniti masakr u Rumi juče je uhapšen D. J. (41), a tokom lišavanja slobode pitao policiju "Što mene, imam astmu?".

Naime, muškarac D. J. (41) iz Rume koji je u objavi na jednoj društvenoj mreži pretio da će uzeti pušku i ubiti sve stanovnike Rume, uhapšen je juče, kada je policija je upala u kuću osumnjičenog i brzo ga lišila slobode.

Tom prilikom osumnjičeni muškarac je, kako je večeras izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, zapitao što ga hapše.

- Nemojte mene, što mene, imam astmu - rekao je policiji.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala pri Upravi za tehniku i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su D. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Podsećamo, zbog mnogobrojnih pretnji nakon dva masakra koja su zavila Srbiju u crno i poruka podrške za K.K. koji je izvršio masovno ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" policija je velikoj akciji uhapsila nekoliko lica na teritoriji čitave Srbije među kojima su deca i odrasli.

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšen muškarac iz Leštana koji je pretio da će počiniti novo masovno ubistvo u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA