Vreme čitanja: oko 1 min.

"Krvava joj glava, eno je leži": Detalji zločina u Ćićevcu, jedan od osumnjičene braće zvao Hitnu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi komšija otkrio da je za zločin saznao tek ujutro

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Kruševcu naložilo je obdukciju tela Radmile J. (52) iz Jagodine, koja je sinoć podlegla udarcima nanetim drvenim predmetom u kući svog partnera, Milašina Đ. (63) na periferiji Ćićevca.

Očekuje se da rezultati obdukcije rasvetle okolnosti pod kojima je stradala nesrećna žena. Braća, Milašin (63), koji je sa Radmilom bio u vezi, Dušan (65) i Dejan Đ. (63), koji su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, danas će biti saslušani pred tužiocem.

Da je Radmila podlegla višestrukim udarcima nekim predmetom po glavi i po telu je izvesno, a da li je to bio kolac, drška od sekire ili nešto treće, kao i ko je zadao kobni udarac, još uvek se rekonstruiše.

"Krvava joj glava, eno je Galinka leži, ne znam ništa", rekao je posle ubistva Milašin Đ, Radmilin partner i jedan od osumnjičenih, a prenose sagovornici iz Ćićevca.

"Došao je da pozove hitnu", pišu Novosti.

Prvi komšija Staniša Antić video je Đorđeviće u ponedeljak.

"Ništa nismo primetili tu noć, iako jesu bili problematični", kaže Antić.

"Šta se dogodilo saznao sam tek ujutro, mada sam im prvi komšija. Čuo sam da je bio sanitet, da je ženu odvezao u bolnicu."

Radmila J. je povredama podlegla u Opštoj bolnici u Kruševcu. U kućama u istom dvorištu, gde su živeli žrtva i osumnjičeni više nikoga nema. Slabo su se družili sa meštanima u tom ćićevačkom naselju, koji misle da su uhapšena braća živela od socijalne pomoći i da im je povremeno, prihod donosilo i sakupljanje sekundarnih sirovina.

Da je i pre dolaska Radmile bilo problema među braćom, posvedočili su i ljudi koji žive u Kopaoničkoj ulici, gde se dogodio zločin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA