≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uleteo u solarijum, ubio devojku (26), pa pucao sebi u glavu: Preminuo i muškarac u NS, bio lovac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako Telegraf.rs saznaje, muškarac je pucao u svoju partnerku, a zatim sebi u glavu

  • 31
Novi Sad pucnjava

Foto: Nikola Bilić

Preminuo je i muškarac koji je ubio svoju devojku u Novom Sadu. Kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta, momak je uleteo u jedan solarijum u gradu, a zatim pucao u svoju devojku. Devojka (26) je premunila na licu mesta.

Posle toga, on je pucao sebi u glavi, i preminuo je od zadobijenih povreda.

Takođe, prema našim informacijama, muškarac je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma, a inače je lovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša Berak

    10. maj 2023 | 18:37

    Koliko puta sam napisao da je kazna zabrane prilaska potpuno IDIOTSKA ukoliko nasilnik NEMA NA SEBI ODASILJAČ a potencijalna zrtva PRIJEMNIK koji ce reagovati na 500m. I ako krene da se priblizava zrtva dobija inormaciju i geo lokaciju NASILNIKA I MOZE DA REAGUJE. I morala binda postoji glasovna poruka upozorenja nasilniku da se ne priblizava zrtvi nasilja i da to moze citi okolina a i zrtva da zna da se nasilnik priblizava. OVO KE LAKO NAPRAVITI I SPROVESTI. Ovako je sve to MRTVO SLOVO NA PAPIRU, IDIOTIZAM ZAKONODAVCA jer ocigledno se ne sorecavaju ubistva. Nedavno je jedan takav ZAKLAO NA PIJACI ZENU. Aman dajte malo mozga i nego mora da prati NASILNIKA KOJI MORA DA IMA NANOGICU i ako se priblizi i pridje zrtvi na manje od 100 metara, mora automatski da dobije 10 godjna robije. OVO U SRBIJI JE ZLO NEVIĐENO kako niko nema mozga, jer zakoni stite olose, kriminalce,silovatelje, pedofile, ubice, prevarante ali ne i zrtve navedenih.

  • Max

    10. maj 2023 | 18:54

    Mere daju rezultate, oduzeli mu oruzje, on nabavio drugo... Valjda vam je ovo pokazatelj koliko je sama mera o oduzimanju oruzja idiotska i besmislena, ako imas 500 evra u dzepu lako ces doci do oruzja.

  • Gera

    10. maj 2023 | 18:53

    Šta vam znači ovo, bio je lovac????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA