≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađen kalašnjikov kojim je Uroš izvršio masakr: Otkriveno i zbog čega ga je odbacio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, osumnjičenom Urošu na teret se stavlja da je 4. maja, u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja lišio života osam lica, a pokušao da liši života još ukupno 12 lica

  • 7
Osumnjičeni Uroš B privođenje Foto: Nikola Anđić, MUP

Pripadnici MUP-a Srbije u večernjim satima našli su pušku Ak47 u selu Šepšin za koju se sumnja da je iz nje pucao Uroš B. u večeri kada je počinio masakr u selu Dubona i Malo Orašje, piše Informer.

Kako se nezvanično saznaje istragom je utvrđeno da je u pušci bilo 11 metaka i jedan zaglavljen u cevi, zbog čega je ovo oružje osumnjičeni za ubistvo Uroš B. odbacio u toku svog krvavog pira.

Podsetimo, osumnjičenom Urošu na teret se stavlja da je 4. maja, u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja lišio života osam lica, a pokušao da liši života još ukupno 12 lica, a prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije.

On je prilikom bekstva sa lica mesta, najpre neovlašćeno koristio tuđe motorno vozilo, a potom u blizini naplatne rampe "Mali Požarevac" pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je u drugom stanju, te na takav način prinudio vozača taksi vozila da ga odveze do selu blizini Kragujevca, gde je u toku prepodnevnih časova 5. maja i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    12. maj 2023 | 23:41

    Bas ak47?? Ili zastava m70?

  • Dokle vise

    13. maj 2023 | 01:14

    Mnogo se tegli sve ovo! Jel izvrsio zločin? Jeste! Na robiju po zakonu i cao, zdravo!

  • Al3ksa77🔴⚪️🔴

    13. maj 2023 | 01:36

    I sad sa njom mu presudite!! To je najpravednije prema zrtvama!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA