Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje žene koju je maloletnik napao sekirom: "Stabilno je"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Kliničkog centra Vojvodine stigle prve informacije o žrtvama krvavog napada

  • 0
Žena nasilje u nesvesti bez svesti ubistvo hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock, Nikola Tomić

Majka (57) i njen sin (17) teško su povređeni kada ih je maloletnik (13) napao sekirom u selu Radojevo. Napadnuta majka je trenutno stabilnog opšteg stanja.

Kako je rekao PR Kliničkog centra Vojvodine, Siniša Knežević, pacijentkinja je primljena na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave, piše Blic.

- Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring - rekao je Knežević.

Podsetimo, mladić (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka sa povredama glave.

- Njih je sekirom napao maloletnik (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kažu izvori.

Kako se nezvanično saznaje ocu maloletnog napadača (31) određeno je zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv majke maloletnog dečaka (32) , i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA