≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je mladić koji je poginuo na motociklu kod Žitišta: Bio je duša od čoveka, za sobom ostavio malog sina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova majka je bolesna, a osim nje ima još dve sestre i prijatelji kažu da ne znaju kako će da preboli smrt sina

  • 1
Emil B.

Foto: Facebook

E.B. (24), iz Srpskog Itebeja, kod Žitišta, poginuo je na putu između mesta Žitište i Torak, kada je na njegov motocikl "kavasaki" automobilom "škoda" naleteo B. B. iz okoline Žitišta.

Sa njim na motociklu je bila i sedamnaestogodišnja devojka, koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život. Ona se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine i u kritičnom je stanju, piše Informer.

Kako kažu meštani Srpskog Itebeja, on se doselio kod majke. Iza sebe je ostavio malog sina, koji živi sa majkom.

"Uvek je bio tu za sve"

- E.B. se razveo od žene, a ona se preudala i odvela sina sa sobom. Radio je na građevini. Bio je duša od čoveka, pravi prijatelj, i u nevolji i u dobrom, uvek je bio tu za sve. Još nije bio u našem klubu, planirao je ovih dana da se učlani, ali eto, sudbina je htela drugačije - rekao je Pero Stevanović, prijatelj poginulog mladića i član Moto kluba "Čopor" iz Žitišta.

Njegova majka je bolesna, a osim nje ima još dve sestre i prijatelji kažu da ne znaju kako će da preboli smrt sina. Ima još dve setre i brata.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili su B. B. (56) iz okoline Žitišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Devojka (17) zadobila povrede opasne po život

Usled zadobijenih povreda, E.B. je preminuo na licu mesta, dok je sedamnaestogodišnja devojka, koja je bila putnik na motociklu, zadobila teške telesne povrede opasne po život.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs)

Video: Izazvao sudar, pa ostavio devojku u besvesnom stanju da leži na ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gola Istina

    14. maj 2023 | 21:52

    Saucesce, motori su zlo isto kao i auto ako ne znas pravilno da ga koristis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA