≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lovačkom puškom ubio snaju i njene roditelje, bivšu ženu, tasta i taštu: 8 godina od masakra u Martonošu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Šefer je navodno u krvavi pohod krenuo, jer nije želeo da njegov sin Vlastimir, koji se dan ranije oženio Natalijom, u životu i braku prolazi kroz ono kroz šta je on prošao

  • 1
Selo Martonoš, kod Kanjiže, Kanjiža, višestruko ubistvo, ubica Rade Šefer Foto: Facebook

Na današnji dan, godine 2015., u selu Martonoš u opštini Kanjiža, dogodio se masakr u kojem je Rade Šefer iz Sente dan posle svadbe svog sina Vlastimira lovačkom puškom ubio bivšu suprugu Rožu (47), potom tasta i taštu Jenea (74) i Gizelu Traćik (68), zatim snaju Nataliju Bajtai (25) i njene roditelje Šandora (52) i Karolinu (43).

Iza sebe je ostavio šestoro mrtvih.

Natalija Bataji, Kanjiža, unuk Vlastimir Foto: Facebook, Vlastimir i ubijena Natalija Bajtai

U svom krvavom piru pomahnitali Rade Šefer je prvo u selu Orom ubio rodtelje svoje bivše supruge Jenea i Gizelu Traćik, a zatim se odvezao u Martonoš, gde je usmrtio svoju bivšu suprugu Rožu, njenu snaju Nataliju i Natalijine roditelje Karolinu i Šandora Bajtaija. Pucao je i teško ranio Natalijinu tetku Natali, i to pred njenim detetom. Da bi zaštitio dete i suprugu, Natalin muž Emanules Danoj, francuski državlajanin, usmrtio je Šefera u samoodbrani.

Rade Šefer je navodno u krvavi pohod krenuo, jer nije želeo da njegov sin Vlastimir, koji se dan ranije oženio Natalijom, u životu i braku prolazi kroz ono kroz šta je on prošao. O snaji je pričao sve najgore, a bivšu suprugu, od koje se razveo godinu dana ranije, otpuživao je da je ona odabrala ženu za Vlastimira.

Selo Martonoš, kod Kanjiže, Kanjiža, višestruko ubistvo, ubica Rade Šefer i žena mu Roža Foto: Facebook, Roža Šefer

Iako se nije slagao sa izborom starije sina, 16. maja bio je na svadbi, gde se napio i napao bivšu ženu i mlađeg sina Aleksandra.

Aleksandar je pozvao policiju, koja je odvela Šefera na trežnjenje, ali ga je tužilac pustio uz napomenu da prijava zbog nasilja i pretnji "ide redovnim putem".

Po izlasku iz zatvora, Šefer je otišao pravo svojoj kući u Senti, uzeo lovačku pušku i patrone...


Vlastimir sada živi i radi u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: Patrijarh Porfirije zapalio sveće za pokoj duše žrtava iz OŠ "Vladislav Ribnikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA