Vreme čitanja: oko 1 min.

Umalo izbegnuta nesreća u Nišu: Taksisti pozlilo pa izleteo sa Vizantijskog bulevara

Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom da se radi o prirodnoj smrti nije naložena obdukcija već je telo preuzela porodica

  • 0
Hitna pomoć Foto: Mateja Beljan

Taksi vozilo udarilo je noćas oko 23 sata u ogradu kuće na Vizantijskom bulevaru u Nišu pošto je taksisti iznenada pozlilo pa je izgubio kontrolu nad automobilom.

Srećom niko nije povređen ni u samom taksi vozilo, ali ni na trotoaru preko kojeg je auto prešao pre nego što je udario u ogradu.

Pre tri dana u Nišu je preminuo pedesetšestogodišnji taksista i to neposredno nakon što je putnika dovezao do njegove kuće u naselju Mramorsko Brdo. Do iznenadne smrti došlo je nešto posle ponoći kada je taksista dovezao jednog mladića do naselja koje je od Niša udaljeno desetak kilometara.

"Taksisti je pozlilo u vožnji, uspeo je da se zaustavi i ubrzo je preminuo. Putnik je pozvao Hitnu pomoć, ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt. Obaveštena je policija, ustanovljeno je da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazivale da je izvršeno krivično delo", naveli su naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

S obzirom da se radi o prirodnoj smrti nije naložena obdukcija već je telo preuzela porodica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA