≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

3 dana potrage za policajcem osumnjičenim za ubistvo u Priboju: Veruje se da je prešao granicu uz njenu pomoć

Vreme čitanja: oko 1 min.

U toku su ispitivanja njegove porodice, prijatelja i svedoka krvavog pira, a uhapšeno je troje pomagača, među i njima devojka koja radi na graničnom prelazu

  • 2
Igor A, osumnjičeni policajac Foto: Shutterstock, Printskrin: Facebook,

Potraga za Igorom A., policajcem osumnjičenim za ubistvo sugrađanina Ervina Ć. iz Priboja, traje tri dana, a meštani veruju da je izašao iz Srbije, odnosno - pobegao preko granice i to uz pomoć devojke koja radi na graničnom prelazu.

"Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog" preko reke Uvac, rekao je za RINU stanovnik Priboja.

U toku su ispitivanja njegove porodice, prijatelja i svedoka krvavog pira koji je, kako se sumnja, Igor A. počinio u noći između subote i nedelje u poznatom lokalu u Priboju.

Za sada je uhapšeno njih troje, koji su označeni kao njegovi pomagači. Među njima je i, kako se nezvanično navodi, upravo ta devojka koja radi na graničnom prelazu.

Prišao njegovom stolu i udarao ga metalnim bokserom

Prema rečima očevidaca, Igor A. je došao u rodni Priboj za vikend i bio je sa kolegom u poznatom lokalu. Njih dvojica su stajali za šankom. U jednom trenutku Igor je prišao Ervinu Ć. i počeo da se svađa sa njim. Posle rasprave odjednom je počeo da ga udara metalni bokserom u glavu dok ovaj nije ostao da leži nepomično.

U kafiću je počela vriska, a čulo se "Nemoj, Igore, ubi ga".

Inače, Ervin je ostao bez roditelja, živeo je sam, a sahranu će organizovati rođene sestre, stričevi i ostala rodbina.


U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne reči, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je počela krvava tuča u Skadarliji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    23. maj 2023 | 10:51

    Joj Boze jos ga nisu nasli, dajte ljidi i ne traze ga kako treba...Sve mi se cini da ce se ovo zataskati polako, ipak je on policajac... Uh samo se nerviram oko ovih vesti...

  • Sasa

    23. maj 2023 | 11:47

    Verujem da svi znaju gde je i da ga niko netrazi ipak mu je tata pukovnik policije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA