Vreme čitanja: oko 1 min.

Gašić o napadu na političkog analitičara Dejana Vuka Stankovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Privedeni su Marko K. (40), Milenko Č. (41) i Bojan J. (44)

  • 6
Policija film Dosije Kosovo Žuta kuća Bratislav Gašić Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je da su privedena trojica osumnjičeni za napad na političkog analitičara Dejana Vuka Stankovića, koji se dogodio juče u jednom beogradskom kafiću, i da se nalaze u policijskoj stanici Savski Venac.

Gašić je to rekao u Skupštini Srbije tokom odgovaranja na poslanička pitanja i upitao poslanike opozicije zašto u današnjem obraćanju nisu osudili napad na političkog analitičara Dejana Vuka Stankovića. "Ko to izaziva nasilje? Sva trojica vinovnika napada na Dejana Vuka Stankovića su privedeni u policijsku stanicu Savski Venac i biće predati tužilaštvu sa svim elementima krivičnog dela koje su juče izvršili. Ne mogu da kažem imena jer bih se mešao u istragu. Ali u efikasnos policije nemojte da imate dilemu", rekao je Gašić.

Stanković je ranije izjavio za Tanjug je da su ga juče oko 17 časova u kafiću verbalno napala trojica nepoznatih muškaraca i da su mu pretili i fizičkim napadom. On je naveo da su ga trojica muškaraca najpre lično uvredila, a potom mu se i unosila u lice. "Kad sam pokušao da se razjasnim sa njima, jedan od njih mi je rekao: 'Ćuti, da te ne bih prebio'. Još jedan je dobacio da ću nastradati", naveo je Stanković.

Kaže da je slučaj prijavio policiji koja je izašla na lice mesta, nakon čega je dao izjavu u PU Stari Grad.

Kako nezvanično saznajemo, privedeni su Marko K. (40), Milenko Č. (41) i Bojan J. (44).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    23. maj 2023 | 16:09

    А, па не! Фрустрираним симпатизерима распале српске опозиције је све дозвољено! Они користе "демократско" право да малтретирју неистомишљенике , а када се то њима деси , онда наступају у Скупштини или испред, Мариника ,Алексић, Ћута , онај што дави Београд и остала опозициона булумента, својим саопштењима и гњаважама!

  • Kadžija

    23. maj 2023 | 17:33

    Savest, obraz, Bog, krivica, kletva...? NIŠTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA