Vreme čitanja: oko 1 min.

Gašić o slučaju vaspitača pedofila iz Odžaka: Za svako dete posebna prijava, sumnja se da ima 30 mališana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je 5. maja po nalogu tužilaštva Sombor odredila zadržavanje osumnjičenom O. I. (26) iz Bogojeva zbog sumnje da je izvršio nedozvoljeno delo polne radnje nad decom

  • 0
Lisice hapšenje Foto: Shutterstock

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je danas da je policija povodom masovnog polnog uznemiravanja dece od tri i četiri godine u državnom vrtiću u Odžacima, obavila razgovor sa roditeljima dece, kao i da će protiv osumnjičenog vaspitača O. I. za svako dete biti napisana odvojena krivična prijava.

Gašić je u Skupštini Srbije rekao da je policija 5. maja po nalogu tužilaštva Sombor odredila zadržavanje osumnjičenom O. I. (26) iz Bogojeva zbog sumnje da je izvršio nedozvoljeno delo polne radnje nad 30 dece - 29 muškog i jedno ženskog pola u, za sada, neutvrđenom vremenskom periodu, prenosi Tanjug.

- U vezi ovog događaja obavljen je razgovor sa roditeljima dece. O događaju je obavešten centar za socijalni rad koji će dostaviti izveštaje za svako dete posebno. A za svako dete biće pisana posebna krivična prijava - rekao je Gašić.

(Telegraf.rs)

Video: Prestrašeni su, okupili su se i protestuju: Više roditelja prijavilo pedofila iz vrtića u Odžacima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA