Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravična tuča u Zemunu: Mladiću zaboli nož u srce, drugi ima opekotine od baklji

Vreme čitanja: oko 1 min.

D. N. (18) je u teškom stanju zadržan na šok odeljenju KBC "Bežanijska kosa"

  • 12
Otac  muškarac silueta bakljada napad nož navijanje fudbal Foto-ilustracija: AP/Tanjug, Pixabay, Shutterstock

U Ulici Jovana Stojsavljevića u Zemunu u utorak, oko 14 sati je došlo do tuče više osoba. Sumnja se da je u pitanju tuča navijača, nezvanično saznaje Telegraf.rs. 

Tom prilikom su neki od učesnika tuče upalili baklju, a jedna, za sad, nepoznata osoba je izvadila nož i D. N. (18) ubola u predelu srca. Drugi povređeni ima opekotine od baklje.

Povređenom je lekarska pomoć ukazana u KBC "Bežanijska kosa", gde su mu konstatovane teške telesne povrede, opasne po život. On je u teškom stanju zadržan na šok odeljenju.

Brzom intervencijom policajaca iz PS Zemun, uhapšen je N. K. (21), protiv koga je podneta krivična prijava za ubistvo u pokušaju. Policija je pronašla i nož kojim je, sumnja se, napadnut mladić.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. On će sutra biti saslušan.

(Telegraf.rs)

Video: Muškarac uhapšen zbog pokušaja ubistva u Lazarevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    24. maj 2023 | 22:38

    Dozivootna odma, treba to dok ne ostane jedan normalan, u Rudnik i da ne izlazi iz jame, kad završi svoj život ostaviti ga dole u uglju, takvi nisu za groblje..

  • DLZ

    24. maj 2023 | 22:47

    Drzava ne zeli da zavrsi posao protiv huligana ,jer vam bitniji glas,navijaci da batinaju narod,od samih njihovih zivota .Sramota za sve kako za drzavu tako i za navijace ,kunete se svi u srpstvo,slogu ,u Hrista,a vamo se valjate u samom paklu .Premalo je ostalo Srba ,svaki nam je bitan da ostane u zivotu jer nam teska vremena dolaze.Prizovite se pametu,a ti draga drzavo pokazi jednom da vam je stvarno stalo do tih mladica,ovaj problem mozete da resite za jedno prepodne .

  • Milan

    24. maj 2023 | 22:45

    Teško nama ovo mora da prestane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA