Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnik izbačen iz diskoteke kod Bogatića, pa se vratio da je zapali: Poneo naftu i počeo da poliva sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić se problematično ponašao u diskoteci i u jednom trenutku se verbalno sukobio sa obezbeđenjem, ali nije dobrovoljno želeo da napusti objekat, pa su ga oni izveli napolje. Nakon toga se vratio sa naftom i krenuo da poliva oko objekta

  • 4
Bogatić diskoteka paljevina piroman Foto-ilustracija: Shutterstock

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu policija u Bogatiću će u redovnom postupku podneti krivičnu prijavu protiv maloletnika (17) iz Badovinaca zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti u pokušaju.

"Mladić se problematično ponašao u diskoteci i u jednom trenutku se verbalno sukobio sa obezbeđenjem, ali nije dobrovoljno želeo da napusti objekat, pa su ga oni izveli napolje. Otišao je kući i posle kratkog vremena se vratio sa kanisterom punim nafte i počeo da je prosipa oko diskoteke, što su primetili pripadnici obezbeđenja i zaustavili ga pre nego što je izvadio šibicu. Onda su pozvali policiju", naveo je izvor "Telegrafa".

Incident se dogodio u nedelju oko 2 sata ujutro kod jedene diskoteke u Badovincima.

"Intervenisali su policajci iz Bogatića i mladića priveli u stanicu gde je saslušan u prisustvu socijalnog radnika. Viši javni tužilac za maloletnike se izjasnio da protiv mladića bude podneta krivična prijava u redovnom postupku, pa on nije zadržan već je posle saslušanja pušten", potvrđeno je za Telegraf.rs u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molder

    30. maj 2023 | 23:05

    Ja neshvatam bas nista,sta se ovo desava sa ljudima,decom pogotovo,toliko da neko bude mlad a bez duse,osecanja,savesti...?!Toliko bezosecajna,hladna,bezdusna omladina,maloletna deca pogotovo i najvise ...otisli smo mi u Sodomu i Gomoru jos odavno i presli davno tu crtu/liniju bez povratka i ovo sve je nemoguce-popraviti,resetovati,osim...priroda je to sa nama radila vec par puta i koliko god brutalno-jedini je i izlaz,nismo nista bolje ni zasluzili!

  • Buxo

    31. maj 2023 | 03:08

    Bas je pametan. Sa naftom da zapali nesto😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA