≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan muškarac (26) optužen da je silovao suprugu i zlostavljao dete: Ovo je njegova odbrana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predloženo je da mu se odredi pritvor

  • 0
Porodično nasilje, nasilje nad ženama, Ilustracije nasilje, Novinarke protiv nasilja Foto: Milena Anđela/Novinarke protiv nasilja/NPN

V. M. (26), koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. S. (26) i šestomesečnu bebu u stanu na Zvezdari, saslušan je u tužilaštvu, saznaje Telegraf.rs.

Njemu se na teret stavljaju krivična dela silovanje i nasilje u porodici.

On je na saslušanju negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Vukašinu M. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je V. M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA