≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnoviji detalji istrage ubistva porodice iz Rusije u Pančevu: Ovako je otac presudio sinu, supruzi i sebi

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Klupko" je počelo da se odmotava kada je na grupu na Telegramu, stigla poruka njihove ćerke u kojoj moli da joj neko otkrije gde su joj mama, tata i brat

  • 0
Hronika Pančevo Rus ubio porodicu Foto: Instagram

Istragom slučaja dvostrukog ubistva i samoubistva u Pančevu u kojem je državljanin Rusije G.A.B. (51) presudio sinu G.A.A. (9) i supruzi G.O.B. (50), pa se obesio u stanu, utvrđeno je da je dete udavio, a nju izbo nožem.

"Sina je udavio rukama, a nju je izbo nožem po telu, pa se obesio", rekao nam je sagovornik iz istrage.

Podsetimo, "klupko" je počelo da se odmotava kada je na grupu na Telegramu, stigla poruka njihove ćerke u kojoj moli da joj neko otkrije gde su joj mama, tata i brat.

Kako je tekao razgovor u grupi pogledajte OVDE.

Njihova beživotna tela nađena su pre dve noći, a kako se navodi, krvi je bilo na sve strane i pas je lajao bez prestanka.

- On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani... Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu. Čujem da ih je ubio nožem - kaže jedan od komšija.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu.


Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je da sudsko - medicinsku obdukciju beživotnih tela, analizu tkiva tela na prisustvo opojnih droga, alkohola i lekova na bazi sedativa.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija zločina u Ripnju: Stojan (38) silovao i ubio devojčicu (16) pa joj izbo porodicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA