• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bratislav Gašić obišao je danas rekonstruisani objekat MUP-a, SIV 2 u Novom Beogradu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Gašić je objasnio da je renoviran parking, postavljene nove stražarske kućice, uređeno stepenište glavnog ulaza u zgradu, kao i prijavnica

  • 0
Bratislav Gašić

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas rekonstruisani objekat MUP-a, SIV 2 u Novom Beogradu i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u bolje uslove rada svih pripadnika kako bi se još efikasnije suočavali sa bezbednosnim izazovima i brinuli o sigurnosti svih građana Republike Srbije.

Ministar Gašić je objasnio da je renoviran parking, postavljene nove stražarske kućice, uređeno stepenište glavnog ulaza u zgradu, kao i prijavnica.

efikasnije suočavali sa bezbednosnim izazovima i brinuli o sigurnosti svih

građana Republike Srbije" ids="4413156,4413155,4413154,4413153,4413152,4413151" safe="true">

„U toku su završni radovi na renoviranju prostorija u kojima su smešteni pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, a takođe je urađena i nova rasveta u celom objektu“, rekao je ministar.

Ministar Gašić je naglasio da će zaposleni u SIV 2 dobiti i novu opremu kako bi još brže i efikasnije obavljali svakodnevne službene zadatke.

„Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a biće olakšan svakodnevni rad policije, a građani će biti zadovoljniji brzinom usluga koje im pruža MUP“, istakao je ministar i naglasio da Ministarstvo unutrašnjih poslova teži modernizovanju policije kako bi pokazalo da brine o ljudima, njihovoj bezbednosti i imovini.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić otvorio Vatrogasno-spasilačko odeljenje u Aleksandrovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA