Vreme čitanja: oko 1 min.

Renoviranu policijsku stanicu u Bujanovcu posetio ministar Gašić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Gašić je naglasio da su rekonstrukcijom bujanovačke policijske stanice policijskim službenicima obezbeđeni najbolji uslovi za rad

  • 0
Bratislav Gašić Foto: MUP Srbije/Nikola Mladenović

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas Policijsku upravu u Vranju i kompletno renoviran objekat Policijske stanice u Bujanovcu i tom prilikom istakao odlučnu opredeljenost Ministarstva unutrašnjih poslova u podizanju kapaciteta policije kako bi adekvatno odgovorila izazovima koji se tiču bezbednosti svih građana.

Ministar Gašić je naglasio da su rekonstrukcijom bujanovačke policijske stanice policijskim službenicima obezbeđeni najbolji uslovi za rad a time će biti poboljšani brzina i kvalitet usluga koje pružaju građanima.

Prilikom obilaska vranjske Policijske uprave ministar je razgovarao sa rukovodstvom o daljem unapređenju uslova rada policijskih službenika kroz nabavku opreme, kao i renoviranju objekata na teritoriji ove uprave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA