Vreme čitanja: oko 1 min.

U Bogatiću u isto vreme dve saobraćajke: Oba vozača sletela sa puta, jedan zadobio povrede opasne po život

Vreme čitanja: oko 1 min.

U krivini u Ulici Mike Mitrovića državljanin BiH je izgubio kontrolu i automobilom udario u zaštitni branik pored puta

  • 0
Saobraćajna nesreća udes udesi sudar auto sleteo sa puta kola sletela sa puta hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock, Marko Jovanović

U isto vreme, jutros oko 2 sata, u Bogatiću su se dogodile dve saobraćajne nezgode usled sletanja sa puta u krivinama. Jedan vozač je nepovređen, a drugi je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

U Ulici Branka Đonlića teško je povređen M.D. (48) iz Bogatića. Na mestu nezgode ekipa hitne službe Doma zdravlja ga je zetekla bez svesti i hitno je transportovan u urgentni prijem u šabačku bolnicu. Nakon obavljene dijagnostike prebačen je na neurohirurgiju Kliničkog centa u Beogradu.

U krivini u Ulici Mike Mitrovića državljanin BiH je izgubio kontrolu i automobilom udario u zaštitni branik pored puta. Prošao je bez povreda i u skraćnom postupku je saslušan kod sudije za prekršaje.

Na istom mestu pre sedam dana u saobraćajnoj nezgodi takođe usled sletanja sa puta R.M. (20) iz Majura je zadobila povreda glave opasne po život.

Izvor Telegraf.rs je naveo da vozači nisu bili u alkoholisanom stanju, a uzroke nezgoda istragom utvrđuju pripadnici policijske stanice u Bogatiću koji su obavili uviđaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA