≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđanin uhapšen zbog pretnji nastavniku: Tražio da njegovoj ćerki zaključi najvišu ocenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon saslušanja osumnjičenog S. S. javni tužilac će doneti odluku o predlogu za pritvor, a nakon preduzimanja dokaznih radnji biće doneta odluka o daljem toku postupka

  • 2
Hapšenje lisice Foto: Shutterstock

Policijski službenici PS Stari grad su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju S. S. zbog sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu S. Ž.

Naime, oštećeni S. Ž., koji je nastavnik u jednoj osnovnoj, juče je školi je pristupio u prostorije PS Stari grad i prijavio da je tog dana osumnjičeni S. S., otac jedne od njegovih učenica, u prostorijama osnovne škole zahtevao od njega da ćerki osumnjičenog zaključi najvišu ocenu, što je oštećeni odbio, nakon čega mu je osumnjičeni uputio pretnje kojim je ugrozio sigurnost oštećenog.

Nakon saslušanja osumnjičenog S. S. javni tužilac će doneti odluku o predlogu za pritvor, a nakon preduzimanja dokaznih radnji biće doneta odluka o daljem toku postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    17. jun 2023 | 17:53

    Koliko su ljudi debili i dalje misli ako ima sve petice da ce nesto da postigne a gledma klipane punoletne idu sa roditeljima da izavade pasos nisu sami sposobni…

  • tony

    17. jun 2023 | 19:39

    moj iz stranke ima da mi nadju super posao sa ili bez skole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA