≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen vozač koji je kolima usmrtio pešaka u Nišu: Oglasio se MUP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 6
Saobraćajna nesreća, bicikl, Niš Foto: Telegraf.rs

Policija u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila je F. S. (21) iz ovog grada zbog teškog delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je sinoć, upravljajući taksijem, na pešačkom prelazu na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu, udario šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Saobraćajna nesreća, bicikl, Niš Foto: Telegraf.rs

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

Do nesreće je došlo, kada je taksista naleteo na pešaka koji je gurao bicikl preko pešačkog prelaza. Za sada nema informacija kojom se brzinom kretao vozač automobila, ali da je išao brzo svedoči to što su i telo i bicikl odleteli par desetina metara od mesta nesreće.

Ovo nije prvi put da isti taksista ne poštuje saobraćajne propise, protiv njega je policija do sada podnela već 14 prekršajnih prijava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    23. jun 2023 | 12:55

    minimalno 40 god to su sve ubice po putevima ako se sad ne osudi za neki mesec ubice još

  • Goran

    23. jun 2023 | 12:44

    Pa vi kad bi znali kako se ponasaju taxisti sa ovim njihovim tojotama prius u voznji.....to je katastrofa, bg je mala beba za niš

  • Zoran Manic

    23. jun 2023 | 13:30

    Kako je moguce da on sa 21 godinom vozi taxi? Potrebno je minimum 5 godine iskustva da bi uopste mogao da bude taxista. To udruzenje je najgore u Nisu,kakav vlasnik takvi i vozaci. Pozvati na odgovornost vlasnika kako je uopste ovo dete moglo da bude za volanom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA