≫ 

"Kao majka imam pravo da znam ime i prezime ubice mog deteta": Dragana za "Telegraf.rs" o traganju za pravdom

 ≫ 

"Hiljadu puta sam videla snimak ubistva mog sina", tvrdi Dragana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Killian
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SM

    29. jun 2023 | 20:50

    Srbija je to. Zalosno ali istinito...toj osobi bi trebalo da se oduzmu sva prava kao gradjaninu i da na neki nacin nekako bude obelezen, kad vec nije kaznjen za UBISTVO neka plati na drugi nacin...ali ne! On se skoluje, zivi, putuje-bez ikakve krivice NIJE FER.Ne kazem da ne treba da zivi iako je oduzeo zivot mladoj osobi, ali neku kaznu bi trebao da ima, zar ne? Kako se njegovi roditelji nose sa tim da im je sin UBICA?! Daleko dobro pitanje.. sigurno su svi sklepani na isti kalup pa ih je briga..potegli veze, izvukli ga iz zatvora, ponasaju se kao da se nista ne desava pa su svi srecni i zadovoljni... mada po mom misljenju, trebali bi na neki nacin da osete BOL koju osecaju roditelji ubijenog momka pa bi videli tada kako je to. Krivim njih jer nisu vaspitali sina da bude dobar covek vec nasilnika, krivim njega jer je mogao da se kontrolise sta god se desilo medju njima i da izbegne taj trenutak ubijanja... krivim drzavu jer takve monstrume ne kaznjava onako kako dolikuje takvim ..ne znam ni koji naziv da im dam, a da ne budem prosta. Porodici ubice porucujem da se paze, jer Bog sve vidi...i vrati sve kad-tad...iako misle verovatno da su nedodirljivi. Porodici nastradalog momka porucujem da iako su prosle godine ne odustajte, osvetite svoju bol i gubitak jer niko nece moci njegovu odsutnost da Vam nadoknadi. Borite se za pravo svog sina kako bi i on mogao da nadje svoj mir. Da se meni ne daj Boze desilo tako nesto od te porodice ne bi ostalo ni secanje kamoli bilo sta drugo.

  • Max

    29. jun 2023 | 17:56

    Ubica je u Novom Sadu u bolnici.

  • Mikula

    27. jun 2023 | 22:01

    Sta ovi ljudi vise rade ili bolje reci ne rade? Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA