Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne znaš s kim si bila, nisi ni svesna šta sam": Ispovest devojke koja je prijavila bivšeg dečka za nasilje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa muškarcem S.V, devojka je stupila u vezu 2021. godine u novembru kada je kao pripadnik obezbeđenja odbranio od mladića koji se prema njoj neprimereno ponašao u kazinu gde je radila

  • 5
Preteće poruke Foto ilustracija: Shutterstock, Privatna arhiva

Dvadesetpetogodišnja I.B. prijavila je nasilje od strane bišeg, dvanaest godina starijeg, dečka S.V. koji je, prema njenoj priči, nakon odbijanja da zaključa instagram profil na kojem je podelila fotografiju sa njim, pretrpela fizičko nasilje koje se kroz vezu od dve godine ponovilo pet puta.

Sa muškarcem S.V, devojka je stupila u vezu 2021. godine u novembru kada je kao pripadnik obezbeđenja odbranio od mladića koji se prema njoj neprimereno ponašao u kazinu gde je radila. Za Telegraf.rs ona je ispričala detalje problematičnog odnosa sa muškarcem koji je, kako kaže, u početku lagao da je razveden.

- Upoznali smo se pre dve godine kada sam radila u jednom kazinu. Imala sam problema sa gostom koji se neprimereno ponašao, i on je tada, kao radnik obezbeđenja tog kazina, stao u moju odbranu. Nakon kraćeg vremena mi stupamo u vezu - započinje priču I.B.

Kako kaže, u početku ništa nije slutilo da će se, nakon samo godinu dana veze, dogoditi bilo kakvo nasilje, jer se S.V. ponašao brižno i nije pokazivao znakove agresije.

- Ponašao se sasvim normalno. Sve je bilo u najboljem redu. Bio je brižan i pažljiv - kaže devojka.

Prvu laž saznaje kada je pitao da podeli fotografju sa njim na društvene mreže, ali da prethodno zaključa profil.

- Ja sam rekla da i on podeli kod sebe na profilu i on je tada rekao "znaš, ja nisam zvanično još uvek razveden", tada smo se posvađali. Ja sam podelila fotografiju, ali nisam zaključala profil i onda je neko to poslao njegovoj ženi. Ona me je onda nazvala i napala preko telefona, ali je na kraju rekla "nisi ti kriva, on je". Svađa koju smo nakon toga imali završila fizičkim nasiljem - priseća se devojka.

Ističe da je često, kako nju, tako i njene drugarice, vređao i nazivao pogrdnim imenima.

Raskidala je, dodaje, više puta, ali je on bio uporan svaki put u nameri da je vrati obećavajući da će se promeniti.

Prekršio zabranu prilaska 

Kada joj se, kako priča I.B, javilo nekoliko devojaka koje su joj poslale dokaze da je i nju varao flertujući i ugovarajući viđanja sa drugim devojkama, i nakon što je pet puta fizički nasrnuo na nju udarajući je, odlučila je da završi svaku priču sa njim. Kako je na to  reagovao vrlo agresivno uz brojne pretnje, prijavila ga je policiji.

- Prijavljivala sam ga više puta, a zabranu prilaska dobio je 22. aprila i istu prekršio 28. dana nakon izricanja, nastavljajući psihički da je maltretira. I dalje me ne ostavlja na miru, pa mu nekada i prijatelji jave kada me vide da sam na poslu - dodaje uplašena devojka.

"Ne znaš s kim si bila. Nisi ni svesna šta sam", "Najviše sam te voleo kad sam te udario", "Ubio bih za tebe", samo su neke od poruka koje je muškarac slao devojci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukodlak

    20. avgust 2023 | 20:27

    Mlada damo ,da li ti imaš pameti?????Flertujuci sa ozenjenim muškarcem ,I trpis nasilje ??!!!!Zar je to tvoja budućnost?????

  • ☹️

    20. avgust 2023 | 20:19

    Sta ti je to.opet trebalo? Bezi devojko od bolesnika, i to sto dalje. Zar ne vidis sta se desava zenama od takvih? Okreni se oko sebe!

  • Motte

    20. avgust 2023 | 20:23

    Ma svo to zlo doslo je sa zapada tako nedto kod nas pre nije bilo (kraj ironije)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA