Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač traktora u komi: Novi detalji saobraćajne nesreće kod Niša u kojoj je suvozač poginuo

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Priključen je na mehaničku ventilaciju. u indukovanoj komi je i ima povrede grudnog koša"

  • 0
Niš, traktor, saobraćajna nesreća Foto: D. K.

Zvonko Đokić (53), koji je teško povređen u četvrtak oko 16 sati kada je traktor kojim je upravljao sleteo sa puta i prevrnuo u Leskoviku kod Niša. kako je rečeno za Telegraf, u indukovanoj je komi.

"Priključen je na mehaničku ventilaciju. u indukovanoj komi je i ima povrede grudnog koša", kažu za naš portal.

Podsetimo, Najdan K. (56) je poginuo, a Zvonko Đokić (53) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila u mestu Leskovik kod Niša kada je traktor sleteo sa puta. Zvonko je vozio traktor, dok je Najdan bio putnik.

- Išli su do prodavnice da kupe hranu. Zvonko mi je rođeni brat. On je vozio traktor. Ne znam šta se tačno desilo, bio sam kod kuće. Komšije su mi javile, ja sam dotrčao ovde. Zvonko je sam krenuo u prodavnicu, a Najdana je u povratku povezao kući - kaže za Telegraf.rs Zvonkov brat Novica.

Kako kaže, kada su stigli na lice mesta, zatekao je brata, koji je u međuvremenu izašao iz traktora, kako leži pored puta.

Zvonko je, kako kaže njegov brat, uspeo samo da kaže da ga boli. Kako zbog povreda nisu smeli da ga pomeraju, pored njega su čekali dolazak Hitne pomoći.

- Vozač traktora Z. Đ (53) prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. On je zadobio teške povrede grudnog koša i abdomena opasne po život. Dijagnostikovan je i zbrinut u Urgentnom centru i trenutno se nalazi u operacionoj sali - kažu za Telegraf.rs iz te zdravstvene ustanove.


Video: Novica brata zatekao kako leži pored puta: Komšiju traktorom povezao kući, pa sleteli s kolovoza

(Telegraf.rs)

Video: Automobili smrskani, traktor se preturio: Prvi snimci sa mesta stravične nesreće kod Kruševca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA