≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ima sedmogodišnju ćerku, još joj nismo rekli da ga nema": Potresne reči bake Milana poginulog u Kruševcu

Vreme čitanja: oko 2 min.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas na izlazu iz Kruševca tri osobe su izgubile život. Sve tri osobe su bile u istom automobilu

  • 0
Milan Milenković Foto: Facebook

"Babino zlato. Pamtiću ga kao poslušnog, vrednog i uvek nasmejanog unuka. Iza sebe je ostavio devojčicu od samo sedam godina", započinje priču Radunka M., baka mladića Milana M. (29) koji je poginuo noćas oko sat iza ponoći u saobraćajnoj nesreći u Kruševcu.

Milan je poginuo kada je, dok je vozio "ford fokus", na raskrsnici sa ulicom Zlatka Ognjanovića u Kruševcu skretao ulevo i tada je došlo do sudara sa "audijem" koji se kretao pravo. Do direktnog sudara je došlo najverovatnije zbog nepažnje, a možda i brzine jer u tom delu gde su se sudarili, ulica iz duplih traka prelazi u magistralni put.

Tri osobe preminule su na licu mesta, a vozač "audija", koji je bio negativan na alko i drogatestu, je zadobio lakše povrede.

Milanova baka ne može da poveruje da njenog unuka nema, te ne zna kako će dalje bez njega.

"Išao je sa dva druga iz grada ka kući i eto šta mu se desilo. Velika tragedija, imao je velike planove za budućnost. Ima ženu i ćerku od samo sedam godina kojoj još ništa nismo ni rekli", kaže za Blic neutešna baka.

Na dan nesreće bio nasmejan

Ističe i da je Milan uvek bio spreman svima da pomogne.

"Unuk za poželeti, sve najlepše imam da kažem za njega. Radio je kao automehaničar u jednoj firmi u Kruševcu. Moramo da budemo jaki zbog njegove ćerke" dodaje Radunka.

Baka nastradalog Milana kaže da ga je poslednji put videla na dan nesreće.

"Bio je srećan i nasmejan. Došao je kod mene, poljubio me i rekao: 'Volim te baba'", priča drhtavim glasom Radunka.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas na izlazu iz Kruševca tri osobe su izgubile život. Sve tri osobe su bile u istom automobilu.

Saobraćajna nesreća se dogodila nešto posle 23 sata na Bruskom putu. Vozač iz drugog auta je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Kruševcu.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač "audija" udario u automobil marke "ford". Kao što smo već objavili, prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara. Od siline udarca "ford" se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA