≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi detalji napada na advokata u Beogradu: Muškarac koji ga je zaključao u stanu i tukao ima dosije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan je u Prvom OJT i predložen je pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, imajući u vidu da je ranije osuđivan.

  • 2
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Osumnjičeni V.J. saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je pre tri dana napao advokata V. A. i "zarobio" ga u stanu. Na teret mu se stavljaju krivična dela Napad na advokata i Protivpravno lišenje slobode, a kako se navodi napadač je ranije osuđivan.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane Drugog odeljenja Uprave kriminalističke policije doneto rešenje o zadržavanju u trajanju do 48 časova osumnjičenog V.J.

Naime, prema navodima krivične prijave osumnjičeni je dana 03.07.2023. godine u večernjim časovima u svom stanu zaključao oštećenog, advokata V.A. a potom ga nakon nekog vremena fizički napao, pri čemu ga je sprečavao da napusti njegov stan.

Osumnjičeni V.J. je prilikom saslušanja u prisustvu izabranog branioca izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenom V.J. odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, imajući u vidu da je ranije osuđivan.

Nakon preduzimanja potrebnih dokaznih radnji biće doneta odluka o daljem toku postupka.

(Telegraf.rs)

Video: Uplakanu udovicu Miše Ognjanovića pridržavaju na sahrani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA