Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnoviji detalji svirepog Noinog ubistva: Osumnjičeni iskoristio ove 4 posude za jezive poteze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na teret mu se stavlja teško ubistvo

  • 4
D.O. osumnjičeni, Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ognjen D. (33) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio N. M. (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog.

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu N. M.

Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N. M, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA