≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama kod Šida: Udario u ženu na putu i pobegao, potraga za bahatim vozačem u toku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozilo se nakon nesreće udaljilo u nepoznatom pravcu.

  • 3
Rotacija policija Foto: Mateja Beljan

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u mestu Kukujevci kod Šida.

Kako saznajemo, u nesreći je poginula žena koja je vozila bicikl, kada je na nju nešto posle 21 sat naleteo automobil.

Žena je od siline udarca stradala na licu mesta, a vozač automobila se udaljio u nepoznatom pravcu.

Za njim je raspisana potraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    25. jul 2023 | 00:51

    Kada bi se opština malo aktivirila do ovoga ne bi došlo. Pola Šida, kao i sva sela u opštini su danima u mraku bez struje. Biciklisti noću ne mogu da se vide jer ne nose propisanu opremu. Daleko od toga da branim ovu budalu, ovo je jezivo, ali garantujem da se ne bi desilo da su vratili struju koje nema već danima. Parkovi su nam razoreni, uništeni do neprepoznatljivosti, niko prstom nije mrdnuo da pomeri taj haos nego i dalje stoji. Sramota!

  • Nebojša Berak

    24. jul 2023 | 22:34

    Dok se ne budu kaznjavali vozaci koji pobegnu sa mesta nesrece sa sigurnih i neoborivih 10 godina robije imacemo ovakvu situaciju. Nije isto da li je stao ili pobegao, da li je alkoholisan, drogiran ili nista od toga. Ko pobegne trebalo bi uvesti da se ima smatrati da ima 4 promila alkohola u krvi. Pa onda ko voli neka izvoki. Ne mogu se alkoholisani vozaci sa preko 2 ili 3 ili 4 promila kaznjavati prekrsajno nego krivicno i za 2 promila bez saobracajne nezgode 1 godina, 3 promila 2 godine, 4 promila 3 godine zatvora. Drogiran najmanje 3 godine zatvora bez izazivanja saobracajne nezgode ili daleko bilo nesrece. Ko vozi bez dozvole 2 godine, a ako vozi a dozvola mu oduzeta minimalno 5 godina zatvora. KAZNA KOJA SEREDJE IZRICE IMA VECE DEJSTVO, UPAMTITE TO, kao i sto ne sme da bude LIMITA U GODINAMA ZA MALOLETNE IZVRSIOCE KRIVICNIH DELA.

  • Miško

    25. jul 2023 | 00:11

    To je sve samo nije bahatost. To je ubistvo! Možda i pijan vozio., a možda i nije video žen, jer pola automobila danas u Srbiji vozi sa zamagljenim farovima koji noću ne osvetljava put ni 30 odsto, a prolaze tehnički. Ali zato naknadna ugradnja ksenona nije dozvoljena.. Agencija za bezbednost ne da !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA