≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vuk vozio "pežo" sa probnom dozvolom: Najnoviji detalji nesreće u Vrčinu u kojoj je poginulo dvoje mladih

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nesreća se, kako je navedeno, dogodila na prelazu "Kasapovci" i na tom delu ne postoje branici i polubranici, voz je udario u desnu bočnu stranu kola

  • 17
Poginuli, Vrčin Foto: Privatna arhiva

Vuk G. (18) iz Vrčina koji je bio za volanom "pežoa" na koji je naletela lokomotiva u noći između ponedeljka i utorka i tom prilikom poginuo zajedno sa drugaricom Anđelom B. (15), kako je rečeno za Telegraf, vozio je sa probnom dozvolom B kategorije.

"Auto je registrovan na Tamaru G., a on je vozio sa probnom dozvolom. Nesreća se, kako je navedeno, dogodila na prelazu "Kasapovci" i na tom delu ne postoje branici i polubranici. Voz je udario u desnu bočnu stranu kola", rečeno je.

Na licu mesta je alkotestiran vozač voza i nije imao alkohol u krvi.

U kolima je bila i M. Đ. (17) koja je prošla sa lakim povredama.

Anđela B. će biti sahranjena sutra na matičnom groblju.

- Na poslednji put ćemo u petak ispratiti našeg anđela, moju ćerku Anđelu - kaže za Novosti njena majka Angelina i dodaje: "Još sam u šoku i ne mogu da prihvatim istinu da je nema više. Ne znam kako ću dalje bez nje, njenog veselog duha, smeha, šala. Sa Anđelom, nestao je i deo mene. Imam sina, stariji je od nje. Znam da moram da zbog njega nastavim život, ali ne ide".

Otac stradalog Vuka i dalje ne želi da komentariše nemili događaj.

- Razumite našu bol - rekao je kratko u telefonskom razgovoru.

- Nema tu šta da se priča. Želimo privatnost i pustite nas da tugujemo - rekao je otac stradalog mladića, a majka je poslala bolnu poruku: "Sine, živu si me sahranio".

Inače, prema rečima komšija, bili su nerazdvojni, svo troje su se družili, a auto mu je, prema njihovim rečima poklonio otac za 18. rođendan.

"Ovo je velika tragedija, ceo Vrčin se sprema za sahrane. Bili su nerazdvojni, pa tako i te noći, kada su izginuli. Inače, njegov otac je doktor, a taj auto mu je dao za punoletstvo. Devojčica koja je poginula je tek trebalo da krene u srednju školu", rekli su za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Opasne pruge Srbije: Alarmantni podaci o železničkim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    27. jul 2023 | 20:33

    Sta ako je probna, neki koji uopste nemaju voze bolje od nekih sto imaju i po 20 godina dozvole. Decko ocigledno nista nije naucio u auto skoli s obzirom da sluze samo da uzmu pare ili su se zapricali i slusali muziku pa nije obraćao paznju jer je neiskusan vozac... Saucesce porodicama i ostavite ih na miru

  • GE

    27. jul 2023 | 20:14

    Dozvola nebitna nego mozak vozača ali i pešaka ako nije oprezan,razum,mozak,...,tu je problem.

  • Sasa

    27. jul 2023 | 20:49

    Ako je istina je preglednost zbog visokog rastinja na tom mestu slaba morao bi neko za to da odgovara.Zasto policija nije reagovala ako su znali za taj problem.Verovatno policija ni tu ne vidi svoju odgovornost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA