≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zlatne poluge od 300.000 evra odnela mi je devojka koja je 10 godina bila deo mene: Ispovest Miće Megatrenda

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sve se dogodilo 26. jula ove godine u periodu između 20 i 22 sata u kući na Senjaku. Bila je u društvu drugarice", tvrdi Jovanović

  • 55
Mića Jovanović Foto-ilustracija: Shutterstock, Milena Đorđević

" Zlatne poluge u vrednosti od oko 300.000 evra odnela mi je devojka koja je deset godina bila deo mene, jedna divna i inteligentna osoba. Međutim, to nije uradila sama već uz pomoć drugarice. Reklo bi se da je ušla u loše društvo. Krađu nisam želeo da prijavim dok nisam video snimak sa sigurnosnih kamera nakon koga mi je sve bilo jasno", počinje svoju priču Mića Jovanović, osnivač Megatrenda uz jedno izvinjenje našim čitaocima.

Naime, on je juče za "Telegraf.rs" rekao da je u pitanju "velika laž" iz razloga što je znao ko stoji iza krađe, a emocije prema toj osobi su velike i od svega je kako sam kaže želeo da odustane.

- Sve se dogodilo 26. jula ove godine u periodu između 20 i 22 sata u kući na Senjaku. Više od dve decenije imam fizičko obezbeđenje koje me je pozvalo i pitalo da li ona može da uđe jer smo se rastali pre nekoliko meseci. Pustio sam je jer sam mislio da želi da trenira. Imala je ključ od prostorije u kojoj sam čuvao zlatne poluge. Na snimku sa kamera sve se jasno vidi. Nije bila sama već  u pratnji drugarice. Iz kuće su u torbama izneli 4,5 kilograma zlatnih poluga - objašnjava Jovanović i dodaje da su "one legalno kupljene i plaćene preko računa Univerziteta".

Prema njegovim rečima, vrednost zlatnih poluga je oko 300.000 evra.

- Njih sam čuvao da u slučaju da nešto zatreba za Megatrend mogu da unovčim. Dugo sam se razmišljao da li da joj i ovo oprostim. Međutim, kada sam video snimak sigurnosnih kamera, nju i njenu drugaricu rešio sam da odem u policiju. Žao mi je što će krivično odgovarati... Radi se o osobi koja je 10 godina bila za mene nešto najlepše. Inteligentna i divna osoba- kaže Jovanović.

U razgovoru za "Telegraf.rs" Jovanović je juče rekao da je u kuću na Senjaku nemoguće ući jer ima fizičko obezbeđenje 24 sata, ali je i cela pokrivena sigurnosnim kamerama.

Tužilaštvo

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za naš portal je rečeno da je "policijskoj stanici Savski Venac prijavljeno da je iz kuće Miće Jovanovića ukradeno više kilograma zlatnih poluga".

- Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj - tvrde iz Tužilašatva.

Zabranjeno je kopiranje i uzimanje delova iz ovog teksta bez dozvole redakcije. 

(Telegraf.rs)

Video: Pas čuvar, kamere i neprobojna kapija: Ovo je tvrđava Miće Megatrenda iz koje je nestalo zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бонвиван

    2. avgust 2023 | 12:23

    Жива била и у здрављу и срећи их потрошила!!☺️👋💙

  • Bg

    2. avgust 2023 | 12:21

    Odakle ovom zlatne poluge?Treba to ispitati.Na posten nacin ne verujem da ih je zaradio

  • Luuk

    2. avgust 2023 | 12:35

    Kakvo lupetaj od proverenog i dokazano prevaranta. Raskinuli pre par meseci i ona sad odjednom došla u kuću a nije mu rekla da će doci. Navodno da trenira🤣🤣🤣 Garant osigurano,on je poslao,ona pobegla,nema zlata,on naplatio osiguranje🤣🤣🤣😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA