≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen mladić nakon teške nesreće kod Obrenovca: Pijan kolima podleteo pod prikolicu, poginuo mu drug

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 4
Nova Gradiška saobraćajna nesreća Foto: PU brodsko-posavska

Policija u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su N. M. (21) zbog krivičnog delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je sinoć u mestu Ratari kod Obrenovca, upravljajući vozilom marke „pežo“, naleteo na priključno vozilo traktora i tom prilikom je podlegao povredama dvadesetdvogodišnji suvozač u automobilu.

Policijski službenici su alkotestiranjem N. M. utvrdili da je imao 1 promil alkohola u organizmu, a daljom proverom utvrđeno je da nema izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu dodatno oprezni i da posebnu pažnju obrate na vozače traktora i drugih radnih mašina, kao i na vozače traktora da u noćnim uslovima i uslovima smanjene vidljivosti označe svoja vozila žutim rotacionim svetlom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peks

    2. avgust 2023 | 13:55

    Slazem se da je dexko imao promil u sebi,ali prikolicu koja nije bila osvetljena,to nikom nista,traktorista se slobodno seta,pa zar ne treba i njega uhapsiti,nocu neosvetljen da vozis,strasno,to je veci prekrsaj od svih prekrsaja,ali boze moj ko ce traktoristu kazniti i proveravati

  • Da

    2. avgust 2023 | 16:15

    Traktorista će platiti kaznu za neosvetljenu prikolicu i par poena izgubiti od dozvole,a to što objektivno i on snosi krivicu za udes to u ovom bananalendu nema veze.25. godina sam profesionalno vozio i uvek se plašio ovoga,i kad si trezan i ideš 60 kmh teško staneš kad kasno uočiš neosvetljen objekat na putu.

  • Miško

    3. avgust 2023 | 10:15

    Jeste i traktorista odgovoran, ali pćviše od polovine automobila starijih godišta ima zamagljena stakla na farovima i noću se put jako slabo viti. Vozili su pežo 407...verovatno iz 2006-7 godine.... Moj auto iz 2011. biksenon, morao sam da zamenim sočiva jer su bila zamagljena. Spolja ok, ali noću u vožnju katastrofa. Platio zamenu i poliranje unutašnjosi 200 evra. Da ne ubijem nekog ili noću naletim na ne osvetljeno biciklistu ili traktor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA