≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Težak udes u okolini Aleksinca: Među povređenima i beba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saobraćaj bio u prekidu do ranih jutarnjih sati zbog uviđaja

  • 1
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Četiri osobe, među kojima i jednogodišnje dete i beba od nekoliko meseci, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas nešto posle ponoći u ataru sela Tešica kod Aleksinca.

Kako saznajemo, na putu između Tešice i Lužana došlo je do direktnog sudara vozila "reno" aleksinačkih tablica, kojim je upravljao muškarac star 63 godine, i "alfe romeo" niške registracije za čijim je upravljačem bio mladić star 21 godinu.

"Vozač "renoa" Z. M. prevezen je u aleksinačku bolnicu, a njegova saputnica, kao i jednogodišnje dete i beba u niški Univerzitetaski klinički centar", navode naši sagovornici upoznati sa ovim događajem.

Zbog nesreće saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu od 02 do 03.30 sati. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu, obavljen je uviđaj, čiji prvi rezultati ukazuju da je do direktnog sudara došlo usled neprilagođene brzine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    5. avgust 2023 | 11:25

    Prazan lokalni put, neko od vozača računao da u to vreme nema nikog i može po glasu, dodje krivina kad iza krivine auto pola na levoj strani... To vreme na uskom lokalnom putu je najkritičnije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA