Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nadam se da će dobiti doživotnu, strah me je da ga vidim uživo": Roditelji ubijene Noe saslušani u tužilaštvu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji su govorili o odnosu Noe i Ognjena D.

  • 0
Noa Milivojev, ubistvo Foto: Telegraf, Privatna arhiva, Printskrin: Instagram/@noa.diva

Roditelji Noe Milivojev (18), čije je telo pronađeno 6. jula u stanu u centru Beograda, danas su dali svoje iskaze u Višem javnom tužilaštvu.

Kako saznaje Telegraf.rs, oni su govorili o Noinom životu sa Ognjenom D. koji je osumnjičen da je devojku ubio, a potom njeno telo isekao i pokušao ostatke da rastvori u kiselini kako bi uklonio dokaze.

Telo Noe Milivojev, odnosno delovi koji su izdvojeni zbog obdukcije, i dalje su na ispitivanju, a "glavni" dokazi su uništeni. Tačnije, za sada ne može da se odredi ni način, ni dan ubistva, upravo zbog potapanja ostataka tela u kiselinu koja je dosta toga "razložila" i uništila.

Prema onome što je ostavljeno na ispitivanju ne može da se odredi da li ju je prvo udario, pa udavio, pa preklao, kao ni kada je to uradio, navodi su iz istrage.

Noina majka Boba rekla je nakon saslušanja za portal Nova.rs da se "nada da će Ognjen D. da dobije kaznu doživotnog zatvora".

- Po svemu sudeći, mislim da će taj čovek ubrzo biti osuđen. Samo se nadam i da će kazna koju dobije biti adekvatna, a to mislim na doživotnu. Sve ovo me iznova podseća na taj 6. jul, kada sam saznala da mi je dete raskomadano. Boli me u grudima od muke, ali me strah da ću tog monstruma uskoro videti uživo samo dodatno uznemiri. Samo vidim svoje dete ispred sebe u kovčegu - potreseno zaključuje Boba Milivojev, majka ubijene Tiktokerke.

Video: Iskasapio je u svom stanu: Snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo nestale Noe iz Kovilja


Podsetimo, nestanak Noe Milivojev je prijavljen 17. juna. Od tada joj je, prema rečima njene majke Bobe, telefon ugašen. Kako su rekle komšije, Nou su poslednji put videli pre, otprilike, dve nedelje. Tada su se, kako su naveli, Ognjen D. i Noa žestoko posvađali, ona je vrištala i navodno vikala da će sve stanove da porazbija ako joj on ne vrati stvari. Osumnjičeni je u tom slučaju danima "živeo" sa kutijama sa njenim ostacima.

(Telegraf.rs)

Video: Policija iznosi delove Noinog tela u kutijama: Stravičan snimak sa mesta ubistva u centru Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA